Harper's Bazaar Srbija

Nataša Vojnović zvezda Muglerove revije u Parizu

Pored Irine Shayk, Amber Vallete i Shalom Harlow, na pisti se našla i srpska manekenka.

Juče je u Parizu završena Nedelja visoke mode, a revija brenda Mugler bila je jedna od onih na koju se čekalo. Bila je ovo prva revija koju je francuska modna kuća održala nakon smrti njenog tvorca, Therryja Muglera u januaru 2022, i veliki povratak, nakon tri godine od pandemije, kreativnog direktora Caseya Cadwalladera.

Na samom otvaranju šoua na pisti se pojavila američka glumica Dominique Jackson, a onda je usledio defile lepotica, među kojima je bila i naša Nataša Vojnović.

Jedna od najuspešnijih srpkih manekenki svih vremena našla se u odabranom društvu, među samom modnom elitom koju su predvodile Irina Shayk, Amber Valleta, Shalom Harlow, Eva Herzigova, Adut Akech, Anok Yai, Mariacarla Boscono, baš kao i onda kada je bila zvezda Muglerove prolećne kampanje, za koju je snimlila reklamni video.

Bilo je pravo uživanje gledati Natašu na pisti, s obzirom na to da se modelingom ne bavi intenzivno kao ranije. Na Muglerovoj reviji nosila je belu asimetričnu-šal haljinu uz telo, sa prorezima i naborima, uz čipkaste doklenice koje su dodatno naglašavale njen seksepil.

Osim Natašinog looka-a, cela revija je bila izuzetno seksi – uključivala je kožne korsete, čipku, visoke čizme, lakovane odevne predmete, teksas. Među modnim komadima posebno treba istaći Spiral Curve 01 – najnoviju torbu kuće Mugler, prva koju je za ovaj brend dizajnirao Casey Cadwallader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije