Harper's Bazaar Srbija

Nova It devojka je “rođena”

Sofia Richie Grainge je nova kraljica quiet luxury pokreta.

U danima koji su prethodili venčanju Sofie Richie i Elliota Graingea na jugu Francuske, nevesta je debitovala u nizu impresivnih outfita, kao divnoj uvertiri u svaki budući stajling gospođe Grainge. Njen Instagram profil postao je njeno modno igralište, na kom je postavila čvrste osnove za novu kraljicu quiet luxury stila.

Nakon luksuznog prolećnog venčanja u hotelu Cap-Eden-Roc u Cap d’Antibesu, obeleženog elegantnim mladinim stilom, Sofia je prigrlila narednu sezonu šik letnjim outfitima, stilizovanim bez napora.

Videli smo Chanel stajling, malu crnu pletenu haljinu, crop top majicu + cargo pantalone i maxi haljinu od pamuka, a potom su na red došli novi kul outfiti kojima je Sofia demonstrirala sofisticiranost na 30+ stepeni.

Njen najnoviji izgled sastojao od nekoliko jednostavnih komada, uključujući Missoni prozračni set – kratku košulju I pantalone sa cik-cak printom, crni top na bretele, The Row japanke, Saint Laurent naočare za sunce I jednu od najtraženijih torbi sezone: Hunting Season pletenu tašnu.

Nekoliko dana ranije, podelila je fotografije iz kuće u pletenom prsluku avokado boje i širokom džinsu koje je uparila sa crno-zelenim Chanel baletankama od tvida.

Sveopšta opsesija Sofijom, utemeljena sjajnim modnim odabirima ove mlade dame, potvrđuje samo jedno: fashion icon is born!

 

Foto: Profimedia,Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije