Harper's Bazaar Srbija

Nova izvedba Kim Kardashian u ulozi Dolce & Gabbana neveste

Dok su se haute couture revije u Parizu završile prošle nedelje, ekstravagantne modne prezentacije nastavljene su u Pugli na Alta Moda Dolce & Gabbana reviji. Brend je privukao impresivan niz A-listera, uključujući Dame Helen Mirren, Venus Williams i Christiana Balea, između ostalih. Značajno je da se Kim Kardashian, koja je sarađivala sa Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom na kreativnom usmeravanju kolekcije za proleće/leto 2023, pojavila u outfitu visoke drame.

Njena haljina boje šljive, napravljena od najfinijeg tafta, imala je izrez golih ramena i teatralni plašt koji se skupljao oko njenih stopala u prvom redu. Kim je svoj izgled upotpunila obiljem dijamanata i providnim parom PVC štikli sa šiljastim vrhom.

Zatim se na after partyju pojavila u potpuno crnoj haljini uključujući prozirni veo sa crnom čipkom. Crni korset sa prozirnim panelima nastavljen na dugu suknju od satena, uklopila je sa prozirnim rukavicama i istim cipelama u kojima je viđena i ranije tog dana, na reviji. Kao vrhunac svega, odlučila se za zlatnu ogrlicu ukrašenu blistavim velikim priveskom od dragog kamenja u obliku zvezde.

Predvidljivo, Kimin “nevesta” D&G izgled, podstakao je mnogo spekulacija na internetu, a podstaknutih izjavom njene sestre Kourtney, da joj je Kim “ukrala prošlogodišnji italijanski wedding look”. Kardashian drama je nastavljena Kiminim odgovorom sestri, da je ona ipak prva imala italijansko venčanje sa bivšim mužem, reperom Kanyeom 2014. godine u Firenci, na kom je pevao Andrea Bocelli – a koji je bio muzička zvezda večeri i na Kourtney-inom i Travisovom venčanju…

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.

Najnovije