Harper's Bazaar Srbija

Novi kratki film Saint Laurenta odvešće vas do leta 2021.

Anthony Vaccarello se udružuje sa Gasper Noéom za novi zajednički film koji prikazuje Saint Laurent kolekciju proleće/leto 2021. godine u zamišljenom okruženju vintage evropske estetike.

Novi projekat Anthony Vaccarella sa režiserom Gasparom Noeom predstavlja kolekciju Saint Laurent za proleće/leto 2021 u kratkom filmu, nalik snovima koji spaja zvuke disko ere i italijanske teme horora 70-ih – poznate kao giallo – uz sveobuhvatnu estetiku brenda u Parizu 1960-ih.

Film “Summer of ’21” započinje ženom (Aylah Mae Peterson) koja je progonjena kroz šumu dok se remiks pesme SebastiAn Donne Summer “I Feel Love” čuje iza njenih vrisaka. Ulazi u obližnji dom, gde je vremešna lepotica (Charlotte Rampling) priprema za izlazak na scenu. Dok luta dvorcem, ona naleće na mnoštvo modela dok osciliraju između poziranja i izležavanja u raskošnom salonu.

Što se tiče same kolekcije, Vaccarello je skrenuo sa uobičajenog rasporeda u Parizu, a umesto toga održao je svoju reviju sredinom decembra. Modeli su prodefilovali pustinjom Severne Afrike u tamnim haljinama koje su oličavale britanski i američki pank stil Francuske 1960-ih.

Najnovije