Harper's Bazaar Srbija

Ova sezona ima novi It aksesoar i to zahvaljujući Kendall Jenner

Supermodel još jednom poentira u Bottega Veneta komadima.

jakne sa ogrtačima

Plaštevi, ili ogrtači, obično nisu deo modnog arsenala jednog supermodela van dužnosti. Tipično povezani sa royal stilom ili old money prep estetikom, ogrtači nisu nešto što će sa piste tek tako preći na teritoriju street style-a. Kendall Jenner upravo je to promenila.

Manekenka je donela lični, sofisticirani pečat staromodnom trendu jakni i kaputa, nizom svojih najnovijih odevnih kombinacija. Poslednjim izlaskom, Kendall je ležerno prošetala ulicama Los Anđelesa, noseći kožni kaput sa ogrtačem iz kolekcije Bottega Veneta za proleće/leto 2024. Oba komada, u toploj bež nijansi, imala su unutrašnju postavu sa belim grafičkim printom.

Kendall je zavezala kaiš kaputa u čvor, u struku, a zatim je svoj izgled zaokružila prozirnim sivim hulahopkama, crnim potpeticama i tamno braon mini verzijom Bottegine Andiamo torbe (koju je vešto stilizovala kao klač).

Pre ovog izlaska u Bottega Veneta ogrtaču, manekenka je nosila Phoebe Philo crnu kožnu jaknu sa uparenim ogrtačem. Uz jaknu sa ogrtačem nosila je krem farmerke širokih, ravnih nogavica I tote torbu prekrivenu krznom – oba komada takođe potpisuje dizajnerka Philo, kao I crne kožne potpetice brenda the Row.

Ko je za?

Foto: Profimedia

Harper’s BAZAAR

Najnovije