Ovako se to radi: Kate Middleton zna kako se stilizuje blejzer

Jedno je sigurno: sa principom “manje je više” nikada nećete pogrešiti.

Vojvotkinja od Kembridža preferira jednostavan, klasičan stil, a teško da postoji nešto klasičnije od sivog blejzera sa tartan printom.

Kate je pre nekoliko dana posetila londonski Southwark distrikt ne bi li se upoznala sa roditeljima i decom iz organizacije PACT (društveno odgovorne organizacije koja se trudi da unapredi zdravlje i razvoj dece i njihovih staratelja – jedan od humanitarnih ciljeva koji su bliski kraljevskoj porodici).

Tokom ove prilike Kate se susrela sa članovima udruženja i brojnim volonterima, te je njen modni izbor bio nešto svedenija elegancija koja se sastojala od klasičnih krojeva i kombinacije tonova crne i sive.

Klsična crna bluza bila je upasana u cigaret pantalone istog tona,dok je kožni kaiš sa tankom metalnom kopčom naglašavao kroj pantalona dubokog struka. Od detalja isticala se tanka srebrna ogrlica sa mini priveskom kružnog oblika i prelepe crne štikle od brušene kože sa visokom blok štiklom. Zvezda stajlinga svakakoje bio beljzer u svetlo sivoj nijansi koji je podigao ovu klasičnu kombinaciju na viši nivo.

Spoj neutralnih boja, nekoliko efektnih detalja, isfenirana kosa i osmeh, voila!

Tekst: M.B.

Foto:Profimedia

Najnovije