Harper's Bazaar Srbija

Ovo je zimski trend broj jedan, a mi vam predstavljamo kako da ga nosite!

Suptilne linije i meka, topla tkanina koja garantuje komfor, uz stilizaciju modernih krojeva, donose vam idealan balans između sportskog i šik stila, koji smo pronašli u Buzz Winter kolekciji.

Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje urbane, sportske garderobe koja je zahvaljujući trendi krojevima i efektnim koloritom postala vodeći modni fokus u poslednje dve godine. Komadi iz aktuelnih adidas, Nike, Reebok, New BalansThe Nort Face kolekcija oduševiće sve ljubitelje ležernog, slojevitog i savremenog stila. Dovoljno su funkcionalni za trening, udobni za slobodne aktivnosti, ali isto tako stilski uklopivi i u one šik, pa i poslovne varijante.

Jedna od takvih je svakako najvidljivija u novim zimskim kolekcijama koje potpisuju Nike i adidas. Sada već legendarna Nike Windrunner jakna, lako se uklapa uz sve sportske komade poput helanki i trenerki, ali je i te kako nosiva i uz jeans. Naš poseban stilski favorit svakako je adidas crna bomber jakna sa produženim zadnjim rubom!

Iako je za sportske komade, pogotovo zimi, najvažniji kvalitet materijala koji garantuje toplotu, udobnost i nepropustljivost, popularni modeli donose sa sobom i autentičan dizajn koji će u jednom potezu stajling učiniti upečatljivijim i efektnijim. Nike Sportswear Tech Fleece donji deo trenerke za muškarce možda je i najbolji primer za ovu vrstu stilski efektnog, a u isto vreme vrhunski funkcionalnog sportskog komada garderobe. Ovaj model odlično se kombinuje uz poluduboke Air Presto patike iz aktuelne kolekcije. Kao poseban šik sportski komad ističe se adidas trenerka od somota, koju stilski u istom duhu odlično nadopunjuju efektni aksesoari u vidu Samba Boot dubokih patika i adidas Velvet torbice.

Da, sportski stajling ove zime zaista može biti šik i efektan. Međutim, ukoliko ste skloniji klasičnim sportskim komadima onda su sada već neizostavni The North Face duksevi logičan izbor. Ovaj brend poznat je po premium materijalu i visokoj funkcionalnosti. U Buzz Winter kolekciji otkrijte koji od novih modela bi mogao da se uklopi savršeno u vaš stil.

Celokupnom kolekcijom dominiraju suptilni i minimalistički krojevi, a paleta boja donosi širok izbor – od neutralnih nijansi u vidu bele, sive i bež, pa sve do onih efektnih poput pink i narandžaste. Kako izabrati trenutno je naša najveća modna nedoumica!

Foto: Promo

Najnovije