20 najlepših haljina sa filmskog festivala u Kanu!

Najpoznaiji svetski crveni tepih uvek je privlačio mnogo pažnje, neretko više nego filmovi koji se na festivalu prikazuju.

Pravi ljubitelji mode, ove godine tokom Kanskog festivala zaista su imali čemu da se raduju. Jedan od najuticajnijih crvenih tepiha na svetu ove godine bio je domaćin najvećim zvezdama iz sveta filma, dok su se revijski modeli najsavršenijih kreacija visoke mode smenjivali.

Glamura i dobre energije ni ove godine nije manjkalo. I ako smo sa jedne strane imali priliku da vidimo haljine koje u sebi imaju satkano i kulturno nasledje, kao na primer moderan Sari na jedno rame kakav je ponela Deepika Padukone, sa druge strane smo viđali kristale, vibrantne boje smele krojeve najpoznatijih svetskih brendova. Tokom dvanaest dana trajanja čuvenog festivala očaravajući momenti su se smenjivali, a impresivan broj filmova značio je samo jedno – impresivne toalete ispraćene blicevima fotoaparata.

Klikom na galeriju istražite neke od najlepšuh look-ova koje smo imali da vidimo na ovogodišnjem Kanskom filmskom festival.

Piše: M.Kitić
Foto: Profimedia

Najnovije