Harper's Bazaar Srbija

Party haljine zbog kojih jedva čekamo novogodišnje zabave

Nošenje ovih haljina praznični je poklon sam po sebi.

Najuzbudljiviji deo primanja pozivnice za novogodišnju zabavu? Svaka žena zna: To je proces pripremanja outifta. Perje, šljokice, glamurozni ukrasi i svetlucavi, glossy detalji suvereno vladaju ove sezone, te najlepše party haljine za praznične zabave, ove godine daleko prevazilaze male crne haljine.

Kod odevanja za najluđu noć u večeri (i one koje potom slede), sve je u wow efektu, koji ćete postići nečime što već čini najveće trendove 2023. godine. Crvena boja ove sezone imala je svoj veliki trenutak u odeći i detaljima, pa zašto se onda ne bi pojavila u vašem prazničnom stajlingu? Najvažnije je da se osećate posebno, zato birajte haljinu izvan tradicionalnih boja – električan, hrabar kolorit ističe se nasuprot moru crne i bež boje.

Od naše domaće dizajnerke, Jovane Petković, koja je svoj stil i pravac izgradila na bezvremenskim ženskim krojevima i luksuznim tkaninama, stiže nam kolekcija najlepših party haljina. Dizajnerka nam nudi predivne kreacije koje krase kristalni elementi, šljokice, perje i izrada sa dosta ručnog rada; inspirisane najglamuroznijim delom godine.

Ako želite da osigurate mesto na listi najbolje obučenih na zabavi, svoju party haljinu potražite u nastavku teksta.

Crystals all the way

She entered and then everything stops

Feminine attitude

All those crystals…!

Foto: Jovana Petković

Najnovije