Harper's Bazaar Srbija

Kako izgleda savršena praznična haljina demonstrira Penelope Cruz

Boja detalj = španska muza izgledala je perfektno poput najlepšeg novogodišnjeg poklona.

Španskoj legendarnoj glumici odata je počast za višegodišnju uspešnu karijeru u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku. Penelope je u skladu sa prilikom – a i prazničnom atmosferom koja je sve prisutnija oko nas, donela posebnu vrstu sofisticiranosti na crvenom tepihu događaja.

Glumičin outfit sastojao se od jarko crvene toalete sa primesama srebne u vidu mrežastih bretela koje su krasile gornji deo haljine, dok se donji deo širio u voluminoznu suknju bogatu slojevima. Najupečatljiviji detalj kreacije bila je velika crvena mašna na grudima, koja je sveukupnom izgledu davala savršenu završnicu poput najlepše upakovanog novogodišnjeg poklona.

U srebrnom maniru, birala je i modne detalje, te je nosila statement minđuše, koje su još više došle do izražaja zbog ležerne punđe koju je Penelope odabrala za frizuru. Crnim potpeticama sa otvorenim prstima, koji su otkrivali crveni pedikir, dala je potrebnu dozu kontrasta čitavom stajlingu.

47-godišnju glumicu na ovoj posebnoj večeri podržale su mnoge kolege poput Rebecca Hall, Anne Hathaway, Diane Kruger i mnoge druge.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije