Phoebe Philo konačno je lansirala sopstveni brend

Bivša kreativna direktorka Celine otvara nezavisnu modnu kuću

Jedan od najiščekivanijih modnih trenutaka godine upravo se dešava: Phoebe Philo lansira istoimeni brend.

Dizajnerka, koja je definisala način na koji su se žene oblačile u ranim 2000-im kroz svoj rad u Chloé, a kasnije 2010-ih u Céline, vraća se u modnu industriju predstavljajući sopstveni brend. Na etiketu sa njenim imenom čekalo se od 2021. godine, kada je Phoebe objavila vest o pokretanju brenda, a kada se u februaru 2023. pojavio Instagram nalog sa njenim logotipom, nastala je mini-histerija među poznatim stilistima.

Sada je Instagram brenda ažuriran najavom da je sajt PhoebePhilo.com otvoren za registraciju – jedini način na koji će kupci moći da nabave komade iz njene nove kolekcije. Potpuno crna web stranica ne otkriva nove detalje o njenoj predstojećoj viziji, ali zasigurno zadirkuje čitav modni svet.

Njena estetika sinonim je minimalizma, jasnih i čistih linija koje komuniciraju šik izgled s prizvukom bezvremenske elegancije. Da li nas ovo očekuje u septembru 2023, za kada je najavljeno predstavljanje prve Phoebe Philo kolekcije, ostaje nam da vidimo, a do tada klikćemo na registaciju!

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije