Harper's Bazaar Srbija

PRAVO U SRCE GRADA: Rajićeva SC slavi 5. rođendan!

Pridružite se humanitarnoj izložbi modnih fotografija u samom srcu grada ovog septembra.

Povodom 5. rođendana, šoping centar Rajićeva svojim posetiocima prirediće četiri dana gala proslave u kojoj svi mogu da uzmu učešće i na najbolji mogući način uklizaju u novu sezonu. Tokom tih dana, od 22. do 25. septembra, sve posetioce očekuju specijalni popusti od -15% i čak – 70%.

Međutim, u centru pažnje samog događaja je humanitarna izložba 12 modnih fotografija, specijalno fotografisanih za rođendansku kampanju Rajićeva SC. Šoping centar Rajićeva nalazi se na najlepšoj lokaciji u Beograda i nudi jednistveno iskustvo kupovine, ali i vrhunsko uživanje u samom srcu grada. Tokom pet godina postojanja Rajićeva SC je postala omiljena šoping destinacija Beograđana i njihovih gostiju, budući da je ovaj centar po svemu drugačiji – pre svega po enterijeru i eksterijeru, ali i po listi brendova čije su aktuelne kolekcije u ponudi. Rajićeva SC nudi dodir luksuza, kao i pristupačne brendove koje svi volimo. Tu su i restorani sa terasama na kojima je lako zaboraviti na svakodnevni život i prepustiti se trenutku.

Za četvrtak, 22. septembar, planirano je svečano otvaranje izložbe modnih fotografija našeg poznatog fotografa, Danila Pavlovića. Ova izložba, kao i cela rođendanska kampanja Rajićeva SC, rađena je u saradnji sa kreativnim timom magazina BURO. i imaće humanitarni karakter. Fotografije velikog formata biće licitirane na Rajićeva SC društvenim mrežama, a sva prikupljena novčana sredstva biće donirana u humanitarne svrhe. Otvaranje će ulepšati i nastup pijaniste Nemanje Nikolića od 16 do 20 časova, a on će posebnim nastupima i u petak, subotu i nedelju, od 23. do 25. septembra u istom periodu ulepšati provedeno vreme svim posetiocima šoping centra Rajićeva. U četvrtak će gosti ispratiti leto na ekskluzivnom VIP događaju sa humanitarnim karakterom, organizovanom u saradnji sa magazinom BURO. Pozdrav letu #izsrcagrada gde će uz zalazak sunca ploče vrteti DJ Luton. 

Za vikend su planirane zanimljive aktivacije koje će obradovati i najmlađe, u subotu 24. septembra nastupaće dečiji hor Čarolija na Centralnom trgu Rajićeva SC od 13 časova. Zatim će biti organizovano svečano gašenje svećica za 5. rođendan uz najlepše kolače iz Mandarina Cake Shopa. Pored toga, između 13 i 17 časova najmlađi mogu posetiti štand za face painting tokom oba dana vikenda. Za sve one koji žele da probude svoju umetničku kreativnost, tu je besplatna edukativna radionica slikanja Slikaj i cirkaj zakazana za nedelju, 25. septembra od 13 do 17 časova. Pridružite nam se, pozdravite leto za 2022. godinu uz Rajićeva SC i uživajte u svemu što nam donosi nova, jesenja sezona. Uz akcijske ponude, ekskluzivne nastupe i radionice bićete spremni za sve što dolazi u narednom periodu.

Vidimo se u srcu grada!

Tekst: Promo 

Fotografija: Promo 

 

Najnovije