Harper's Bazaar Srbija

Ralph Lauren – Porodica u središtu svečane kampanje

Modna kuća se obavezuje da nas podseti – “family is who you love”.

Sezona praznika počinje i Ralph Lauren predstavlja svoju svečanu kampanju da nas podseti na ono što je najvažnije u ovom teškom vremenu: porodicu.

Nova kampanja brenda “Family is who you love” se fokusira na porodicu, zajedništvo i jedinstvo.

Svečana kampanja Ralpha Laurena fokusira se na potrebu provođenja vremena sa najbližima, koja je jača nego ikada do sada. Slavni brend je fotografisao raznoliku glumačku ekipu, predstavljajući širok spektar porodica – od samohranih roditelja do čitavih zajednica širom sveta.

U glumačkoj ekipi su pisac i režiser Robbie Rogers sa suprugom Gregom Berlantijem, model Philip Bread sa porodicom, članovi neprofitne organizacije „Work to Ride“, članovi pariskog plesnog kolektiva “La Marche Bleue”, profesionalni igrač ragbija Maro Itoje i njegova porodica, muzičar i modni dizajner Edison Chen i njegov partner supermodel iz Kine, Qin Shupei.

Bezvremenski dizajn Ralph Lauren-a postaje savršeni poklon za celu porodicu ove sezone. Polo bluze i luksuzni džemperi od kašmira neke su od opcija koje kolekcija nudi, dok kuća takođe nudi potrošačima jakne po meri kroz uslugu Create-Your-Own, gde mogu sami kreirati model po svojoj želji. Svaki detalj će biti pripremljen po narudžbini, a za izradu će se koristiti reciklirani materijali.

Najnovije