Harper's Bazaar Srbija

Robert Pattinson briljira u prolećnoj Dior Icons kampanji

Urbana privlačnost

Robert Pattinson reprizirao je svoju ulogu kao lice Dior Icons capsule za prolećnu kampanju francuske kuće. Glumčev šmek još jednom je uhvaćen kroz objektiv britanskog fotografa Alasdaira McLellana.

Za toplije vreme, Diorov kreativni direktor muške odeće Kim Jones dodaje košulje od mešavine svile, svetlije pletenine i bluzone u Harrington stilu u svoju liniju muških osnovnih odevnih komada pantalona širokih nogavica i strukturiranih kaputa.

Na slikama kampanje, Pattinson nosi trio silueta koje se poigravaju na slojevima crnih i bež tonova kako bi interpretirao urbanu privlačnost koju je Jones namenio za ovu sezonu.

Akssesoari uključuju rančeve i torbe, prikazane u bež boji na slikama kampanje, sa Dior Gravity kožom, ukrašenom Dior Oblique motivom u maxi verziji.

Prolećno poglavlje Dior Icons kapsule biće lansirano 2. maja u Dior buticima. Linija je debitovala u decembru, sa prvom kampanjom u kojoj je takođe učestvovao britanski glumac, koji je i zaštitno lice mirisa Dior Homme od 2013. godine.

Foto: promo

Najnovije