Saradnja koju nestrpljivo isčekujemo: Paco Rabanne kreira kolekciju za H&M

Sinoć su H&M i Rabanne najavili i proslavili svoju predstojeću saradnju zajedno sa poznatim gostima iz modne industrije u legendarnom pariskom noćnom klubu Silencio.

Pravi pionir na francuskoj modnoj sceni od trenutka kada je osnivač brenda Paco Rabanne predstavio svoje prve kreacije 1960-ih koje definišu jednu eru, pa sve do danas, Rabanne je jednako slavan i prepoznatljiv i pod svojim kreativnim direktorom Julienom Dossenom.

H&M Creative Director Ann-Sofie Johansson i Julien Dossena, Creative Director of Paco Rabanne

Na zabavi je predstavljena kolekcija Rabanne H&M koja će se sastojati od ženske i muške odeće i modnih dodataka, kao i kućnog dekora. Kolekcija će biti dostupna 9. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj, kao i na internet stranici hm.com.

Žurku je otvorio intimni performans švedske pop zvezde Robyn, nakon čega je na scenu stupila DJ i producentkinja Peggy Gou. Zvezda večeri bila je legendarna pevačica Cher koja se pojavila kao specijalna gošća.   

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey nosili su ključne komade iz Rabanne H&M kolekcije.

„Rabanne je oduvek bio živopisan brend, a ova žurka predstavila je pravo raspoloženje Rabanne H&M kolekcije. Nastojim da se ljudi osećaju “oslobođeno” kada nose našu odeću, tako da je bilo sjajno videti goste kako se zabavljaju i prihvataju hedonistički duh kolekcije“, izjavio je Julien Dossena, kreativni direktor kompanije Rabanne.

„Gde bolje otkriti kolekciju napravljenu za sve te trenutke na podijumu nego u kultnom noćnom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti saradnju Rabanne H&M u Parizu sa našim gostima koji su otkrili potencijal ove svestrane kolekcije koji zaustavlja dah“, rekla je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Više fotografija pogledajte na ovom>>> LINKU

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije