Harper's Bazaar Srbija

Ne mora da bude kič: Kako se nosi leopard print sa 60+ demonstrira Sharon Stone

Legendarna glumica više puta ponela je ovaj print na podjednako upečatljiv način.

Kada razmišljamo o ključnim elementima iz ormara, prvo nam na pamet padaju slike blejzera, topova i haljina u crnoj, beloj, mornarsko plavoj i sivoj boji. Ali leopard print se od davnina potajno održao kao tajno oružje svake žene.

Poput ruža u crvenoj boji, leopard print momentalno podiže svaki outfit i sjajno se uklapa uz skoro – sve. Ako nam je modna pista indikacija za trend, ovaj print je trenutno najvoljeniji (više nego ikad). Raf Simons ubacio je dezen i igrao se bojama u svojoj najnovijoj kolekciji za Dior, dok je Burberry kreirao nove teksture sa pegavim printom na kaputima i torbama.

Nošenje leopard printa u svakodnevnim prilikama uvek je modni izazov, međutim Sharon Stone sa 63 uspeva da ga iznese na, ni malo kontroverzan ili kič način – što se uglavnom dogodi kada pokušamo da izvedemo ovaj vrlo efektan dezen.

Legendarnu glumicu imali smo prilike više puta da vidimo u jednom ovakvom stajlingu i svaki put na podjednako upečatljiv način.  Pre par nedelja viđena je na premijeri „King Richard“ u animal print odelu, dok je početkom novembra na dodeli Pride od Britain nagrada prošetala crvenim tepihom u strukiranoj Vera Wang leopard haljini.

Glumica još jednom je demonstrirala savršen leopard stajling ovog vikenda na premijeri “The Tragedy of Macbeth“ u haljini sa duplom mašnom – vezanom oko vrata i struka. Sharon ne bi bila seks simbol i u 60-im da nije i ovom izgledu donela senzualan momenat, prorezom na topu, koji joj je otkrivao čipkani brushalter, kao i na suknji ističući joj nogu.

Preko ramena nosila je crn, dugačak blejzer, koji je uparila sa crnom damskom tašnom, dok je na nogama imala bordo potpetice. Stajling je zaokružila pink alkama, jer jednoj divi poput nje se može.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije