Harper's Bazaar Srbija

Sex Education x Pull & Bear – nova kolekcija inspirisana popularnom Netflix serijom

Ovo nije prvi put da “Pull & Bear” atmosferu i duh popularnih TV serija prenosi u svoje kolekcije.

Nakon majica sa logotipom “Friends” i dukseva sa sci-fi posterom “Stranger Things”, na raspolaganju vam je još jedna linija koja nudi kolekcionarske predmete za vašu garderobu: Sex Education x Pull & Bear. Ona je već osvojila mesto u srcima obožavalaca popularne serije Netflixa!

Pull & Bear i Netflix ponovno se ujedinjuju kako bi stvorili ograničenu kolekciju inspirisanu britanskom serijom koju su kritičari i publika obožavali podjednako. Ikonične scene serije u grafičkim slikama, kao i printevi glavnih likova, pretežno su zastupljeni na majicama i duksevima. Logo serije u raznim verzijama, kao i amblem škole Moordale High, takođe su među dominantnim elementima kolekcije, dok su grafike s popularnim likovima takođe klasični motiv koji jedinstveno prenosi duh Sex Education.

Od ženskih komada kolekcije ističu se pantalone sa logotipom Moordale High, a od delova muške kolekcije različiti dizajni dukseva. Za kompletan set, naravno, kolekcija sadrži i niz osnovnih modnih dodataka, inspirisanih izgledima likova, kao što su šeširi, torbe, futrole za mobilne terlefone.

Najnovije