Skechers x Doja Cat: Nova kolekcija je pred nama

"Dizajnirati nešto inspirisano legendarnim patikama koje su nekada nosile zvezde kao Britney Spears i Christina Aguilera - čini da se osećam kao da sam deo istorije."

Svetska zvezda, Doja Cat – koja je proglašena za prvu Skechers rezidencijalnu umetnicu i koja je probila led kroz Skechers UNO kampanju prošlog proleća – ne samo da izbacuje novi album i kreće na turneju, već je lansirala i svoju prvu kolekciju patika u saradnji sa poznatim brendom iz Los Anđelesa. Kako proširuje svoju saradnju sa ovom višestruko nagrađivanom umetnicom, Skechers s oduševljenjem predstavlja novu Skechers x Doja Cat kolaboraciju, koja je dostupna od 28. septembra.

Doja Cat o saradnji: Sjajan je osećaj biti u mogućnosti da kreiraš svoj model patika u saradnji sa Skechersom. Dizajnirati nešto inspirisano legendarnim patikama koje su nekada nosile zvezde kao Britney Spears i Christina Aguilera – čini da se osećam kao da sam deo istorije.

Premijerna kapsula kolekcija Skechers x Doja Cat osmišljena je kako bi ispunila svu vašu modnu nostalgiju s početka 2000-ih kroz pogled Doje Cat na Skechers DLites® patike, koje je prvi put nosila tokom svog nastupa na Coachelli 2022. Kultni stil patike postaje “Doja Cat-ifikovan” mešanjem različitih materijala kao što su vrhunska meka koža s primesama lakovane kože i mreže, niz živopisnih i neutralnijih boja, kao i prepoznatljivi Skechers x Doja Cat logo.

Uz novu kolekciju patika, Doja Cat predstavlja i svoju najnoviju Skechers kampanju koja takođe nosi njen snažan kreativni otisak. Fanovi dobijaju uvid u Dojin način da predstavi jednostavnost, u smislu korišćenih boja, kao i igranja s raznim elementima koji kolekciji daju nesvakidašnji izgled.

Doja Cat o kampanji: Za ovu sam kampanju radila sa Skechersom na stvaranju vizualnih elemenata koji su bili jednostavni, umetnički usmereni, pomalo blesavi… i sve vreme smo istraživali različite elemente poput plamena, spaljenih tekstura i onoga što ostane posle plamena.

SKECHERS x DOJA CAT: DOJALITE

Kao Skechers rezidencijalna umetnica, svetska zvezda blisko je sarađivala s dizajnerskim timovima kako bi promenila izgled Skechers D’Lites®, transformirajući kultnu i dobro poznatu  patiku u robusniji i moderniji model. I u pravom, klasičnom Skechers fazonu, stil se nikada ne žrtvuje zbog udobnosti – svi Doja’Lite modeli izrađeni su od Skechers Air-Cooled Memory Foam® mekanih uložaka.

Moderan izgled klasičnog stila prvo je što vidimo na ovom Doja’Lite modelu patike, koja se sastoji od vrhunske meke kože, pravog antilopa i elegantnog mrežastog gornjeg dela, kao i đona u metalik mermernoj ili prozirno-bisernoj boji.

Ovaj Doja’Lite model patika na vezanje ima vrhunsku lakovanu kožu i elegantni mrežasti gornji deo, zajedno s jedinstvenim đonom boje metalik mermera.

Stvoren da privlači pažnju, Doja’Lite model boje lavande dizajniran je  s vrhunskom lakovanom kožom s teksturom zmijske kože  i elegantnim mrežastim gornjim delom, debelim potplatom, dodajući dašak boje dok samouvereno koračate u njima.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije