Harper's Bazaar Srbija

SKIMS Valentine: Lana Del Rey u blue velvet bombonjeri

Ovo je godina Lane Del Rey.

Iako je pevačica Lana Del Rey planetarnu popularnost još sa “Video Games”, nakon čeka su usledili hitovi koji su je vinuli do zvezda držeći je na vrhu svih top lista, ne može se poreći da je ponovo došao njen trenutak. Samo skrolovanje po TikToku ne može proći bez neke od njenih balada – čak je i Kylie Jenner koristila “Let the Light In” kao muzičku podlogu za lansiranje svoje nove olovke za usne na TikToku prošlog meseca. Njenu popularnost prati i rasprodata turneja u 2023, i predvođenje Coachelle ovog leta zajedno sa Dojom Cat I Tylerom the Creatorom. Osim toga, ponovno vaskrsnuće indie sleaze trenda i kontinuiranom dominacijom sad-girl estetike, Lanin lični brend u trendu je više no ikada.

Vrhunac priče? Lana Del Rey je novo lice brenda Skims, koji nikada ne promaši da uhvati duh vremena pop kulture. Linija odeće za oblikovanje Kim Kardashian ima ozbiljnu veštinu da angažuje ikone upravo na njihovom vrhuncu.

Skims je predstavio kampanju za Dan zaljubljenih, inspirisanu prepoznatljivim Laninim miksom retro glamura i starog Holivuda. Na fotografijama, koje je snimila Nadia Lee Cohen pevačica se pojavljuje u nizu prikladnih elegantnih stilova i koketnog donjeg veša. „Veliki sam fan Skimsa od početka, tako da je to što sam učestvovala u njihovoj kampanji za Dan zaljubljenih tako uzbudljivo“, rekla je Del Rey o iskustvu, u saopštenju za javnost. „Njihova kolekcija je tako lepa i sanjiva, što je saradnju sa Nadiom Lee Cohen učinilo tako zabavnom. Nadam se da ćete je voleti koliko i ja.”

Na jednoj fotografiji ona se izležava u baršunastim ružičastim operskim rukavicama i čipkanom negližeu, gde joj društvo prave dve bele mačke, poput glasne i ponosne cat lady kakva je i sama. Tu je i fotografija gde je Lana u čipkastoj slip haljini i dubokim čizmama sa velom na glavi, dok joj hiperrealistična strela (verovatno Kupidonova) probija grudi.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, centralni deo kampanje stavlja pevačicu u džinovsku, somotsku kutiju čokolade u obliku srca, gde nosi bebi plavi čipkani bodi i džinovske mašne u kosi. Ukupan efekat je čista Lana: glamurozan kič sa zdravom dozom kokete.

Foto: Instagram

Najnovije