Harper's Bazaar Srbija

Da li biste poludeli da se vaša drugarica pojavi u ovakvoj haljini na vašem venčanju?

Čini se da Kendall Jenner po svaku cenu mora biti u centru pažnje.

Veoma važno pitanje: kako biste se osećali kad bi se neko pojavio na vašem venčanju u nečemu što bi se moglo nazvati „naked“ haljinom? Možda bi trebalo da pitamo Lauren Perez, mladu u bajkovitoj venčanici, na čijoj ceremoniji Kendall Jenner se pojavila u nečemu što u najmanju ruku možemo nazvati… kratkim.

Da ne bismo bili pogrešno interpretirani, haljina brenda Monot, upravo je onaj komad odeće koji biste obukli ako ste u ranim dvadesetim ili imate savršeno izvajan torzo – ali na venčanju? Možda zvuči staromodno, no ipak nije u pitanju VMA dodela nagrada, već tradicionalno proslavljanje ljubavi dvoje mladih. Uz sve to, da li je Kendall više od ovoga mogla da odvuče svu pažnju na jednom tako važnom danu za svaku devojku u belom?

S ozbzirom da su i ostale zvanice bile u zlatno-crnim stajlinzima, poput Hailey Bieber i Belle Hadid, nesumnjivo je da je dress kod venčanja bio crn outfit. No, izgleda da ga je članica Kardashian klana premestila na jedan sasvim nov nivo jer svojom haljinom – sačinjenom od nekoliko traka koje su se spajale u prednjem delu tela, više otkrivajući, nego pokrivajući kožu, jedno što je ispoštovala bila je crna boja.

No, možda su pravila drugačija kada ste poznata ličnost?

Foto: Profimedia, Instargram

Priredila: T. Mišović

 

Najnovije