Harper's Bazaar Srbija

Stajling kojim je Sandra Bullock najavila proleće

57-godišnja glumica pojavila se u stajlingu koji je sinonim za sportsku eleganciju.

Poslednjih godina nemamo priliku često da viđamo jednu od najvoljenijih holivudskih glumica i za to postoji potpuno validno opravdanje.

Američka lepotica rodom iz Virdžinije, povukla se iz sveta glume kako bi se posvetila svojoj usvojenoj deci: Louisu (11) i Leili (8), ali je na konferanciji za štampu nadolazeđeg filma “The Lost City”, izjavila kako će uskoro tek uslediti njeno potpuno povlašenje iz šou-biz industrije, jer želi u potpunosti da se posveti porodici.

U večernjem talk šou glumica je gostovala kod Stephena Colberta, upravo povodom njenog najnovijeg filmskog naslova koji ćemo uskoro imati priliku da vidimo u bioskopima.

Za tv gostovanje Sandra je izabrala odevnu kombinaciju u stilu sportske elegancije, koju godinama unazad vrlo vešto ume da iznese.

Ovoga puta stajlingom je dominirala blago volumiozna forma i vibrantan kolorit, spoj koji nemimovno najavljuje dugo očekivano proleće.

Pantalone dubokog struka, poznata glumica kombinovala je sa croped topom u teget tonu – koji preovlađuje na pantalonama, te sa blejzerom u nežno roze boji, koja se takođe nalazi kao jedna od nijansi na ovim elegantnim pantalonama.

Nežna šminka isticala se takođe prirodnom bojom roze, dok je njena gusta braon kosa padala u pramenovima, u tek blago uvijenoj formi.

Ženstveno, moderno, šik, ali sa dozom opuštenosti, koju Sandra uvek sa sobom nosi.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

 

Najnovije