Harper's Bazaar Srbija

Ona zna kako: Blake Lively pokazala nam je kako da nosimo famoznu cut out haljinu

Omiljena IT devojka, pojavila se na njujorškom događaju izgledajući savršeno, kao i uvek.

Od momenta kada je stupila na male ekrane kao vodeća IT devojka u seriji „Gossip Girl“, rodila se ikona stila, koju je sa platna Blake implementirala u svoj lični stil. Ona, bukvalno ne može da pogreši kada su novi trendovi u pitanju.

34-godišnja glumica pojavila se za vikend na SNL afterparty-ju, u pratnji svog supruga i prijateljice, pop zvezde Taylor Swift, izgledajući senzacionalno u cut-out trikotaži, uzvišenom klasiku i vodećem komadu jesenje i zimske sezone.

Indigo plava midi haljina njujorškog brenda Khaite, koju je krasio detalj u vidu cut-out izreza na grudima, pratila je liniju tela glumice, ističući svaki atribut njene siluete. Vrtoglave Louboutin štikle, rasprodat „Calipso“ model mornarsko plave boje i Chanel dijamantska torba zaokružile su ovaj električin stajling u teget boji.

Uz bezvremenski model haljine, načinjene od nešto luksuznije trikotaže, odlučila se za prirodan beauty look i ležerno stilizovanu kosu.

Supruga i glumca Ryan Reynoldsa, koji joj je parirao u koordinisanom indigo-plavom blejzeru, poput pravog kicoša, nije ispuštala iz ruku.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije