Harper's Bazaar Srbija

Globalna opsesija: Svi Barbie outfiti Margot Robbie

Izdvajamo svaku Barbie referencu u garderoberu slavne glumice.

Margot Robbie i ostatak Barbie tima krenuli su na opsežnu promotivnu turneju filma kako bi nas sve doveli u Mattel raspoloženje.

Pored sjajne scenografije koja je ispratila svaku pres konferenciju, glumica i njen stilista, podigli su tematsko oblačenje na jedan potpuno novi nivo izborom stajlinga kojima je Margot oživela čuvenu lutku u nanulama, minićima i puno, puno roze boje.

Inspirišući se originalnim barbikama, stilista Andrew Mukamal oblačio je glumicu u outfite koji su referisali na specifične Barbi.  Od vintage Chanel tvida do custom Bottega Veneta ružičastih komada, sarađivao je sa renomiranim modnim kućama na kreiranju glumičine garderobe iz snova, inspirisane jednom jedinom Barbi.

Barbika zaista i jeste povezana sa modom, jer fokus igre sa ovom lutkom je na njenom oblačenju. Odeća je njen oblik izražavanja.

Jedan od najvećih hit filmova studija Warner Bros Pictures, zahvaljujući distributerskoj kući Blitz, pretpermijerno će biti prikazan širom Srbije 19. jula, kada će publika u bioskopu CineStar u Ada Mallu, uživati i u spektakularnoj žurki. Inspiriciju za Barbie autfite potražite u nastavku – predstavljamo sve Barbie lookove do sada, u izvedbi Margot Robbie. 

 

Na premijeri u Los Anđelesu, Margot je predstavila “solo in the spotlight” Barbie iz 1960, noseći šljokičastu crnu Schiaparelli haljinu uparenu sa Manolo Blahnik nanulama.

Obučena kao “Totally Hair” Barbie iz 1992, Margot je nosila dugu talasastu kosu, Emilio Pucci haljinu sa printom, jarko pink štikle i Chanel minđuše.

U Meksiko Sitiju kanalisala je Barbie iz 1992. noseći pink minić sa chain kaišem i oversized srebrnim minđušama.

U Seulu, Margot je referisala na “sparkling pink” lutku. iz 1964 u ružičastom Moschino odelu ukrašenom kristalnim nitnama, u paru sa prošivenom torbom u obliku srca, šeširom sa mašnom i jarko roze Manolo Blahnik štiklama.

Referisala je i na “day to night” lutku iz 1985. godine koja je imala svoju dnevnu i večernju varijantu, a koje je Margot predstavila u roze Versace odelu i Manolo Blahnik cipelama, kao i Versace bodiju prekrivenom kristalima i nadovezanim na penastu suknju od ružičastog tila.

Na Barbie događaju u Sidneju, glumica je nosila ružičastu mini haljinu sa šljokicama sa korsetom u topu, iz Versace kolekcije za jesen/zimu 1994, uparenu Manolo Blahnik štiklama.

Dok je promovisala Barbie u Sidneju, Robbie je nosila prugastu bodycon mini haljinu od Hervé Léger, koja se odnosila na originalnu Barbi lutku iz 1959.

Margot u žutom Chanel kompletu od tvida koje se sastoji od mini suknje i skraćenog sakoa, sa lepršavom belom torbicom i belim nanulama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℳ ℛ. ♡ (@margtrobie)

Margot je imala jos jedan vintage Versace momenat, u metalik mini suknji i pink pletenom džemperu, koji je Kate Moss originalno nosila na pisti 1994.

Na promo fotografisanju u Holivudu, stilista Andrew Mukamal referisao je na još jednu originalnu odeću lutke sa svetlo ružičastom tufnastom mini haljinom od Valentina, žutom torbicom i belim Manolo Blahnika štiklama.

Prvi nagoveštaj glumice da će verno prikazati svoj lik na turnejama, u kariranom Prada setu i Louboutin nanulama.

Foto: Profimedia,Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije