Svi pričaju o: Izgledu Andie MacDowell iz Kana

64-godišnja glumica svojim make up izborom privukla je najviše pažnje na zatvaranju kanskog filmskog festivala.

Nema mnogo zvezda koje su spremne da rizikuju kada je u pitanju “red carpet” izgled, pogotovo kada govorimo o filmskom festivalu u Kanu.

Po pitanju popularnosti crvenog tepiha, prvo mesto naravno zauzima Oskar, prati ga Met Gala, dok je kanski filmski festival na trećem mestu.

Uzevši u obzir i činjenicu da traje čak 12 dana, ne čudi što se poznata imena pripremaju mesecima unazad za pojavljivanje na ovom svečanom događaju, pažljivo birajući outfite za dnevne varijante, svečane konferencije i koktele, te na kraju za predstavljanje na ceremonijalnim večerima, to jest crvenom tepihu.

Poznata američka glumica nije nas razočarala tokom trajanja čitavog festivala, ali najbolje je čuvala za subotnje veče i svečano zatvaranje festivala.

Lepa Andie pojavila se u maksi svilenoj haljini smaragdno zelene boje, koja se isticala minimalističkom konstrukcijom koja na suptilan način ističe gornji deo tela.

I ovoga puta, kao što je i inače slučaj sa odabirom stajlinga za svečane prilike, poznata glumica ne teži ka zvučnim dizajnerskim imenima i reklamiranjima istih tokom ovakvih događaja, te nismo saznali koje ime ili modna kuća stoje iza ovog elegantnog modela efektne boje.

Međutim, još efektnije od same haljine po svoj prilici bio je odabir šminke.

64-godišnja glumica opredelila se za sada već uveliko popularan (mada i dalje rezervisan samo za najhrabrije) make-up inspirisan serijom Euphoria.

Šljokice u boji haljine, tačnije sitni kristali koji su ispod oka pratili njegovu donju liniju, naglasili su kompletan izgled glumice.

Kako se vama dopada i još važnije: da li biste se usudili da izneste jedan ovakav upečatljiv make-up look?

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije