Harper's Bazaar Srbija

The Visible-Bra Trend: Kako da nosite brushalter kao celebrity

Već su ga prigrlile Sydney Sweeny, Scarlett Johansson, Rosie Huntington-Whiteley.

Model Cindy Bruna

Osim što predstavlja kinematografske, Filmski festival u Kanu često iznedri i beauty i modne trendove. Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, samo što je na crvenom tepihu Kroazete oživeo jedan neobičan modni fenomen, za koji su mnogi mislili da se nikada neće vratiti, baš kao ni nošenje haljina preko pantalona, ali avaj.

Kada su se lepotice Sydney Sweeney, glumica u usponu koja postaje sve popularnija i angažovanija, ne samo u filmskoj industriji nego i u modnoj (zajedno sa brendom Frankies Bikinis dizajnirala je liniju kupaćih kostima), Scarlett Johansson, na premijeri svog poslednjeg filma Asteroid City, i Rousie Huntington-Whiteley pojavile u toaletama na kojima je brushalter bio u prvom planu, postalo je jasno da je vrag odneno šalu i doneo novi modni trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COVETEUR (@coveteur)

Sydney je oživela pravi boudoir-look noseći Miu Miu satensku slip haljinu u plavoj boji, koju je uklopila uz satenski brushalter.

Dva dana kasnije, nešto svedeniji izgled pokazala je Scarlett, koja je na premijeru došla u Prada toaleti (zanimljivo je da su Prada i Miu Miu sestrinski brendovi), ali je uz brushalter koji viri uklopila minđuše u obliku zvezda, sjajnu senku za oči i metalni manikir.  

Rosie Huntington-Whiteley pojavila se u brushalteru na istom događaju kao i Scarlett, noseći Fendi Couture, koju je uparila sa velikim svetlećim minđušama i Aquazzura cipele.

U međuvremenu, brushalter su ponele manekenke Ashley Graham i Cindy Bruna, a kako su izgledale ostale dame u Kanu, i to van crvenog tepiha, pogledajte na ovom linku.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije