Harper's Bazaar Srbija

Tom Ford Beauty donira 150.000 USD za odbranu rodne ravnopravnosti

U okviru kampanje #equaleverywhere.

Jednakost je osnovno ljudsko pravo, ali u slučaju žena to nije uvek slučaj. Otkako je nastupila pandemija, mnogo je žena koje rade u medicinskoj oblasti i izložene su riziku više od muškaraca. Takođe, žene sada tolerišu neplaćeni rad od kuće – dok istovremeno pate od porodičnog nasilja tokom karantina.

Braneći rodnu ravnopravnost, Tom Ford Beauty u okviru kampanje #equaleverywhere najavio je partnerstvo sa Fondacijom Ujedinjenih nacija (UNF), donirajući iznos od 150.000 dolara tokom trogodišnjeg perioda.

„Zajedno sa Fondacijom Ujedinjenih nacija potrudićemo se da obezbedimo jednaka prava za sve žene“, rekao je Guillaume Jesel, globalni predsednik brenda.

Kako bi učvrstio svoju posvećenost osnaživanju žena, Tom Ford Beauty će predstaviti svoj prvi mentorski program, u saradnji sa ženama iz Udruženja Ujedinjenih nacija (UNA). Od marta do avgusta, rukovodioci u Tom Ford Beauty preduzeće obaveze da pojačaju profesionalni razvoj ovog tima, nudeći svoja znanja iz različitih oblasti, kao što su marketing, kreativnost, komunikacija i finansije, kako bi žene i devojke bile #equaleverywhere.

gq.com

Najnovije