Harper's Bazaar Srbija

Treasure Island – 15 poklona iz praznične kolekcije Max Mara

Inspiracija koja vam je potrebna za novogodišnje poklone.

Prolazimo kroz period kada je počela potraga za poklonima za naše najmilije i ideje su više nego dobrodošle. Kolekcije luksuznih i popularnih brendova, naravno, pobrinule su se da prikupe svoje Xmas serije u posebne kategorije, u kojima možete videti praktično sve – od odeće i obuće do dodataka i nakita, koji postaju idealan izbor za poklone.

Jedna od najkompletnijih kolekcija za novogodišnje i božićne praznike, sa komadima koji mogu da prate stil cele zimske sezone, je „Treasure Island“ koju je na ovom prazničnom putovanju stvorio brend MaxMara sa „kapetanom“ u potrazi za svojom maskotom, #MaxTheTeddy.

“Blago” kolekcije uključuje potpuno nove torbe sa patentnim zatvaračima od divne plišane tkanine i u tri boje (bela, crvena i kamel), tople kape i meke rukavice. Pored toga, ovde ćete naći dodatke kao što je broš sa monogramom #MaxMaraGram i nakit inspirisan Teddy Coat, privezak sirene koja nosi kamel kaput 101801 i drži torbu Whitney.

U predlozima kolekcije, naravno, ne nedostaje kaput Teddy Bear (u raznim bojama), ni torbe Teddy, a tu su i džemperi od kašmira, blejzeri, kardigani, bluze sa dugim rukavima, pantalone, haljine, majice.

U galeriji ćete pronaći 15 komada iz kolekcije MaxMara koji postaju najidealniji i bezvremenski pokloni koje možete pokloniti voljenima:

 foto:MaxMara

Najnovije