Harper's Bazaar Srbija

U toplesu: Irina Shayk i Kendall Jenner kao zvezde nove Marc Jacobs kampanje

Lepotice su slikane sa komadima iz kolekcije za proleće-leto 2023.

Marc Jacobs je upravo lansirao kampanju za proleće-leto 2023, sa zvezdama modelinga, Irinom Shayk i Kendall Jenner. Snimana u Los Anđelesu, pod kreativnim rukovodstvom fotografa i reditelja Tyronea Lebona i stilizovana od strane Marcovog dugogodišnjeg saradnika, stliliste Alaistera McKimma, kampanja prati manekenke dok drže neke od ključnih komada nove kolekcije. 

Dok Jennerova drži klasičnu tote mikro Marc Jacobs kožnu torbu, koja stiže u boji roze slatkiša, u autfitu koji se sastoji od belog korseta I odgovarajućih pantalona, Shayk je fotografisana pored najprodavanije Snapshot torbe brenda i kožnog Micro Bucket Bag modela.

Kendal promoviše i eklektičnu kolekciju nakita, ne noseći ništa više do Barcode Monogram ID ogrlice u obliku lanca i Charmed Bubble Heart Hoop minđuša.

Modeli iz nove kolekcije već sada mogu da se kupe na sajtu brenda, a ako niste fan Marca Jacobsa i njegovih muza, možda će vas zanimati datum lansiranja prve kolekcije Phoebe Philo, o čemu bruji ceo modni svet. Sve o tome saznajte – ovde.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia

Najnovije