“Use Your Voice” – nova Levi’s Pride kolekcija

Levi’s doprinosi mesecu ponosa, koji se proslavlja širom sveta i ove godine, novom kolekcijom.

LGBTQ + zajednice već pedeset godina se bore za svoja prava i slobodu širom sveta. U današnje vreme, kada je sva pažnja usmerena na borbu protiv rasizma, moramo se okrenuti i LGBTQ + pojedincima. Brojna slavna imena i brendovi pokušavaju da obuzdaju mržnju i fobiju, lansiranje posebnih kolekcija i kampanja zbog meseca ponosa koji se svake godine obeležava u junu.

Levi’s je oduvek bio zagovornik jednakosti, zajedništva i razvoja od 1853. godine, kada je osnovan. Kolekcija Pride, koja je lansirana prošle godine, postala je jedna od najprodavanijih kolekcija na svetu.

Ove godine, Levi’s predstavlja kolekciju sa transrodnim modelima pod sloganom “Use Your Voice” čiji cilj nije samo da promoviše inkluziju i poštovanje LGBTQ +  populacije, već da skrene pažnju na seksualnu orijentaciju, polni identitet ljudi, posebno trans žena i muškaraca i ljude afričkog porekla.

Kolekcija uključuje različite majice sa grafičkim printom, šortseve, farmerke, teksas jakne i aksesoare. 100 procenata zarade od ove kolekcije otići će organizaciji „OutRight Action Internacional“ koja se zalaže za prava LGBTQ ljudi širom sveta i kojoj se Levi’s pridružio drugu godinu zaredom.

Najnovije