Venčanica Kate Middleton u H&M-u?

Na našu žalost (ili sreću), reč je o replici haljine koju je vojvotkinja od Kembridža nosila na svom venčanju 2011. godine.

Fanovi britanske kraljevske porodice, ali i dame koje žele da njihova venčanica bude poput one koju je nosila Kate Middleton na svom venčanju, sada mogu postati vlasnici haljine koja je rađena upravo po njoj. Dugačka bela čipkana venčanica je skoro ista replika Alexander McQueen haljine koju je Kate nosila, a koju je kreirala dizajnerka i kretivni direktor brenda Sarah Burton.

Po ceni od samo 299 dolara, H&M kopija je neverovano jeftinija od originala – što je i čekivano – koji je koštao oko 434 hiljade dolara.

H&M verzija haljine je iskopirala sve najbitnije detalje Katine haljine: prozirne rukave od čipke preko bustier topa, v-izrez i A-siluetu. Međutim, u ovoj ‘H&M verziji’ postoji nekoliko razlika: traka oko struka, otvor na leđima i nedostatak čipkanih detalja pri dnu haljine. Kao najveća razlika koju su mnogi uočili jeste nedostatak čuvenog dugačkog šlepa, ali i elegantnog vela koji bi došao kao sjajan dodatak.

Ipak, za tu cenu – haljina je i više nego savršena.

V.R.

foto: H&M

Pročitajte još

Pročitaj još