Harper's Bazaar Srbija

Ćerka Billa Gatesa udala se u Vera Wang ručno vezenoj venčanici iz snova

Unutar milijarderskog venčanja Jennifer Gates i Nayel Nassara.

Jennifer Gates (ćerka Billa i Melinde Gates) i Nayel Nassar (sin Iman Harby i Fouad Nassara, osnivača Diwan Interiors International) spojila je zajednička strast prema konjima – upoznali su se na trkačkoj stazi i ubrzo postali prijatelji. Oboje, diplomci sa Stanforda, zajedno su se takmičili na međunarodnom nivou, sve dok Jenn nije započela studije na Medicinskom fakultetu 2019. Njihovo prijateljstvo, na kraju se pretvorilo u nešto više, te je došlo do veridbe u januaru 2020. godine kada ju je Nayel zaprosio na njenoj omiljenoj skijaškoj stazi.

Ipak ćerka milijardera je nastavila da ulaže u svoju strast prema konjima te zajedno sa sadašnjim suprugom osnovala Evergate Stables, kojim zajedno uopravljaju. Nayel je trenutno na 44. mestu u svetu kao jahač u disciplini skokova, a takmičio se i na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog leta za tim Egipat. Nedavno je razvio i pokrenuo Jumpr, novu aplikaciju za statistiku i rezultate u jahačkoj kategoriji skokova.

Venčanje para održano je ovog vikenda na njihovoj farmi u okrugu Vestčester, u Njujorku. S obzirom da se događaj odigravao u vreme pandemije, želeli su sigurnost za sebe i svoje zvanice. „Zbog toga smo doneli odluku da svi gosti moraju biti potpuno vakcinisani i doneti negativan rezultat pcr testa pre venčanja“, kaže Jenn. „Takođe smo gostima stavili na raspolaganje i maske. Osećamo neverovatnu sreću što smo mogli bezbedno da se okupimo sa svojim najmilijima. Znamo da drugi nemaju takvu sreću, pogotovo što pandemija nastavlja da pustoši zajednice u Sjedinjenim Državama i širom sveta. “

„Glavna ceremonija održana je u subotu“, rekla je mlada. „Bio je to divan jesenji dan i upravo smo završili sa fotografisanjem kada je počela kiša. Oboje smo napisali sopstvene zavete – zaista poseban i intiman trenutak.”

Mlada je nosila posebno šivenu Vera Wang haljinu dugih rukava A-kroja u boji slonovače. Čitav gornji deo venčanice krasili su ručno vezeni detalji od francuske čipke, dok je raskošnu suknju upotpunio italijanski til. Haljinu je oplemenio veo (koji je nosila na ceremoniji venčanja) u svetloj nijansi slonovače, sačinjen takođe od italijanskog tila i ukrašen ručno apliciranom francuskom čipkom. „Vera i ceo njen tim bili su tako divni i ostvarili su moju želju za venčanicom iz snova.“

Mladoženja je izgledao sofisticirano u klasičnom Armani smokingu sa okačenim đurđevkom na reveru – kako bi se uklopio sa bidermajerom koji je njegova mlada nosila u rukama.

Ipak ovo nije jedina haljina koju je Jenn ponela tog dana. U toku večeri, zamenila je luksuznu venčanicu za laganiju Vera Wang haljinu, takođe izrađenu od francuske čipke na bretele, koja joj je pratila liniju tela.

U našoj galeriji pogledajte kako je sve to izgledalo.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije