Versace Holiday kampanja 2020

Inspirisan sentimentalnim povratkom kući za praznike, Versace predstavlja fantastično putovanje u svojoj prazničnoj kampanji 2020. godine.

Putovanja na koja smo navikli možda su privremeno na čekanju, ali to neće sprečiti članove Versace sveta da uskoče u glamurozni kabriolet i krenu na put.

Povratak kući zbog proslava jedna je od najvećih radosti ovog doba godine. Ova kampanja beleži iščekivanje ponovnog okupljanja sa porodicom, prijateljima i voljenima – predstavljajući živopisne pejzaže koji ističu mnoga različita putovanja. Od zimskih planinskih begova do tropskih pozadina, modni film i prateće fotografije ističu jedinstvenost naših načina proslava. Putovanje kući, koje može biti i duhovno, a ne fizičko, oseća se još značajnije tokom ovog vremenskog perioda. U središtu kampanje je uvažavanje ljubavi i povezanosti, sa optimizmom da zajedno možemo stvoriti bolji svet.

U reklamnoj kampanji učestvuju Irina Shayk, Adut Akech, Biaggio Ali Walsh i Louis Baines, kao i izbor poznatih lica Versacea spremnih da proslave ovu sezonu praznika i krenu na fantastično putovanje kući.

 

Najnovije