Versace predstavlja „Flash“ kolekciju u okviru Digital Milan Fashion Weeka

Versace je predstavio kolekciju na milanskoj nedelji mode u formatu video prezentacije, ili bolje rečeno muzičkog videa zajedno sa reperom AJ Tracey. Video je snimljen u najboljim tradicijama MTV pop kulture kasnih 90-ih i početka 2000-ih. Ovo raspoloženje se oseća i u samoj kolekciji.

Versace Flash kolekcija oslikava ekstrovertni duh italijanske modne kuće. Podsećajući na pop muziku, Donatella Versace ostaje verna svom stilu, odražavajući svoj ekstravagantan i nekonformistički stil u ovoj novoj kolekciji. Versace je sinonim za senzualnost, ekstravaganciju i različitost, tako da su na rezultat SS21 kolekcije još jednom uticali svi ti faktori.

Kolekcija Versace Flash sadrži letnje komade u kombinaciji sa klasičnim siluetama brenda. Kožne jakne i kaputi ističu se kao omiljeni. U lookbooku se nalaze i mini haljine sa motivima zmijske kože i deseni koji podsećaju na barok. Jastučići na ramenima glavni su protagonisti svake siluete.

Košulje, plise suknje i kratke pantalone dolaze u primamljivom rasponu boja. Pored toga, Versace nasleđe podrazumeva se u svakom komadu.

 

Najnovije