Harper's Bazaar Srbija

White & whiter! Kylie Jenner šarmirala Pariz izazovnim outiftima

Taman kad smo se pitali gde su nestale Kardashian sestre na FW-u...

Dok se njena starija sestra Kim zabavljala po Italiji, jedući špagete na Dolce&Gabbana reviji, za čiju S/S 23 kolekciju je i sama dala doprinos, Kylie je odlučila da očara Pariz, na ovosezonskoj Nedelji mode.

Svojim prisustvom uveličala je čak dve revije, zauzimajući prve redove Acne Studios i Balmain show-a.

Acne Studios potrudio se da nam prikaže najnovije kreacije iz kolekcije za proleće/leto 23 i pre same zvanične revije, oblačeći Kylie u identičnu verziju bele haljine, koju smo imali prilike nekoliko minuta kasnije da vidimo i na samoj pisti. Zanosna mlada preduzetnica prošetala je sirena dizajn, koji je pratio liniju tela, istovremeno ga pokrivajući od glave do pete, dok je višak materijala bio čvrsto uvezan sa strane, poput peraja.

Futuristički dizajn nadogradila je oversized naočarima za sunce i metalik alkama sa detaljima u vidu bodlji.

Ništa manje se nije potrudio ni Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmain kuće, oblačeći svoje zvanice u najnoviju kolekciju S/S 23, koju je upravo i prikazao na pariskoj Nedelji mode. Sasvim prirodno, Kylie je još jednom pobrala svu pažnju prisutnih custom made dizajnom brenda.

Predivnu pletenu mini haljinu u boji slonovače, sa ispletenim bretelama, strukturisanim bokovima i kupastim poprsjem, ovako efektno mogla je poneti samo showbiz diva.

Posetite našu galeriju za potpuni utisak oba izgleda.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije