Harper's Bazaar Srbija

Za devojke koje su uvek spremne za zabavu: Victoria Beckham Resort 2021

Dizajnerka je bila inspirisana vremenom kada je blistala u svetu muzike!

Kada je počela da radi na svojoj kolekciji Resort 2021, Victoria Beckham je planirala da odeću pokaže u potpuno drugačije vreme: “Sve je bilo dobro isplanirano – ljudi bi bili spremni za glamurozne zabave i duge večere”, rekla je ona.

Pa, očigledno je da je koronavirus stavio društveni život na čekanje, ali Victoria Beckham nije odustala od ažuriranja naših ormara u ovom pravcu – čak i ako nemamo priliku da idemo na velike događaje, naša garderoba bi trebalo da stvori svečano raspoloženje.

Victoria, koja obično igra na sigurno kladeći se na elegantan stil odevanja, sada je odlučila da malo rizikuje. Ona je inspirisana glam rock periodom Davida Bowiea, stajlinzima mlade princeze Diane i sopstvenom karijerom kao Posh Spice.

U kolekciji vidimo haljine sa kragnama u stilu 80-ih, novo tumačenje farmerki sedamdesetih sa kontrastnim džepovima, elegantne haljine i estetiku 1980-ih i 1990-ih.

Elegantna dama Victoria Beckham ponovo je prisutna, ali ovog puta spremna je za zabavu i dinamičan život i Ima potpuno novi „repertoar“.

Pogledajte više u našoj galeriji.

Najnovije