Harper's Bazaar Srbija

Žar ptice u Parizu

Stefan Ðoković prikazao kolekciju visoke mode u francuskoj prestonici.

U prelepom ambijentu rezidencije ambasadora Srbije u Parizu održana je revija dizajnera Stefana Ðokovića pod nazivom Žar ptice. 

Ovo je drugi put da proslavljeni srpski dizajner predstavlja svoje kreacije visoke mode u gradu svetlosti za vreme Nedelje visoke mode u ovom gradu.

Modnom događaju prisustvovala je zahtevna pariška publika, mnogobrojni modni znalci, kao i urednici prestižnih modnih magazina. 

Svojim prisustvom modni šou podržala je i prva dama Srbije, gđa Tamara Vučić, koja je za ovu priliku bila obučena u raskošnu haljinu mint zelene boje sa istančanim maslinasto zelenim detaljima. Reviju je posetio i predsednik Privredne komore Marko Čadež, koji je došao u društvu ambasadorke Srbije u Francuskoj, Natašom Marić.

Pre početka revije, pažnju prisutnih zaokupila je izložba modnih fotografija Miomira Milića, na kojima su prikazane haljine Stefana Đokovića od najfinijih materijala – svile, brokata i organdina, kao i vez, na kojem je dizajner radio nekoliko hiljada sati.

Francuska javnost ovacijama je pozdravila rad Stefana Ðokovića, koji je još jednom osvojio srce publike u Parizu i pokazao talenat koji naša zemlja poseduje, podržava i razvija.

Fotografije: MEPHISTOPHELES

Najnovije