Harper's Bazaar Srbija

Zara – komadi iz nove kolekcije koji su neophodni svakoj dinamičnoj ženi

Nova kolekcija FW20 istakla je snagu koju svaka žena krije u sebi.

Dinamične žene, osnaživanje žena, uzajamna podrška žena… svake sezone, ženska moda daje svoj doprinos ovim temama, koje su relevantne u svakom dobu. Od trenutka kada su žene prvi put nosile pantalone i odela, pa sve do danas, kada su odela postala statusni simbol žena na moćnim pozicijama, moda je uvek bila tu da ih snabdeva odgovarajućim komadima: onima koji će istaknuti stil, učiniti da se osećate samopouzdano i olakšati da bolje postignete svoje ciljeve.

Nova kolekcija Zara, koja je upravo objavljena, posvećena je snazi koju svaka žena krije u sebi. Komadi koje sadrži služe upravo ovoj želji i potrebi žene da se oseća snažno i da pokaže svoju moć spolja.

Zara se, stoga, pobrinula da preformuliše poznate krojeve kako bi dala novi zamah vrednostima ženskog osnaživanja, nudeći svoje predloge – novu, jednostavnu, nepretencioznu „odeću“. Uske proporcije i midi dužina, „razigrani“ stilski trikovi, poput oksford košulja, prsluka, kaputa, diskretnih pruga i neutralnih boja, ali i aksesoara, deo su ponude koju svaka dinamična žena treba da doda u svoju garderobu.

Kampanju je fotografisao Steven Meisel, a komade iz nove kolekcije vam otkrivamo u galeriji fotografija.

Najnovije