Zavirite u sezonske butike modne kuće Chanel

Capri! Saint-Tropez! Bodrum! Chanel će letovati na tri različite lokacije ovog leta.

Od kraja juna pa sve do oktobra, ekskluzivni sezonski butici pozivaju nas da zavirimo u svet modne kuće Chanel.

Uz obnovljene elemente dekora i vedar letnji ambijent, tri vruće tačke prikazivaće kolekciju Ready-to-Wear proleće/leto 2020, raskošnu kolekciju Cambon Metiers Paris-31, kao i COCO BEACH DE CHANEL.

Ikonični sat J12 koji slavi 20. godišnjicu biće dostupan u buticima Capri i Saint-Tropez, kao i modeli Première i BOY·FRIEND.

 

Capri

Butik Chanel smešten je u srcu očaravajućeg ostrva Capri, nekoliko koraka od slikovite Via Camerelle. Po ulasku posetioce dočekuje atraktivna terasa koju ističu kombinacija mediteranskog lišća i cvet bugenvileje. Enterijer butika ispunjen je prirodnom svetlošću, čiji je efekat pojačan reflektivnim zidovima koji su pokriveni ogledalima i upotpunjeni nežnim i ženstvenim bojama. Oko odmah privlači impozantna plafonska svetiljka, komad koji evocira na karakteristično stepenište Cambona 31 rue u Parizu. CHANEL sezonski butik u Capriju biće otvoren od 22. juna do 11. oktobra 2020. godine.

Saint-Tropez

Gradska kuća La Mistralee, koja se nalazi u centru Sen Tropea, već više od deset godina pozdravlja letnji butik CHANEL. Ove sezone, sunčani tonovi oslikavaju čitav butik. Atmosfera je postavljena kamenim podom u mnoštvu ružičastih i narandžastih tonova. Prvi prostor u plavim nijansama otkriva izbor kožne galanterije, naočara, parfema i kozmetike. Veliki salon sa vedrim letnjim ambijentom ukrašen je tapetama u boji. Niz kamenih klupa prekrivenih platnom i baršunastim jastucima vodi klijente do drugog salona, inspirisanog 31 rue Cambonom u Parizu.

U znak priznanja jednog od simbola Mademoiselle Chanel, snopovi pšenice su postavljeni u svakom prostoru. U vrtu u senci palmi i drugih mediteranskih biljaka, bazen i elegantne fotelje podstiču lagodnu letnju atmosferu. Nekoliko koraka dalje, kuća na bazenu ukrašena je CHANEL-ovim karakterističnim dvobojnim bež i crnim tonovima. Sezonski butik CHANEL-a u Saint-Tropezu biće otvoren do 25. oktobra 2020. godine.

Bodrum

Smeštena u bujnim baštama hotela Mandarin Oriental, upečatljiva pravougaona konstrukcija je okarakterisana čistim arhitektonskim linijama koje podsećaju na grafičke, moderne kodove brenda CHANEL. Dizajn sastavljen od lokalnog kamenja, drveta i stakla ima široku staklenu fasadu koja omogućava lak prelazak iz enterijera u eksterijer. Velika vrata se otvaraju prema balkonu sa jedne strane, a druga terasa je opremljena raskošnim sofama, s pogledom na bazen. CHANEL-ov sezonski butik u Bodrumu otvoren je od 29. juna do 31. avgusta 2020. godine.

 

 

foto:Chanel

Najnovije