Poznati

A$AP Rocky: Rihanna je ljubav mog života

Ovako slatku izjavu ljubavi niste još čuli

Beyonce i Jay Z su dobili ozbiljnu konkurenciju! Novi muzički power couple potvrdio je svoju romansu nakon brojnih godina nagađanja da između njih dvoje nešto postoji. U intervjuu za GQ, mladi reper je najzad priznao da je Rihanna ljubav njegovog života i izneo neke detalje iz njihove veze. 

– Sve je mnogo bolje kada pored sebe imaš onu pravu. Milion drugih žena njoj nije ravno. Prosto, kada znaš, znaš. Ona je ta. – rekao je A$AP. 

Iako se već dugo priča da su A$AP Rocky i Rihanna više od prijatelja, sada je stvar sigurna. Kada je raskinula sa saudijskim bilionerom Hassan Jameel-om početkom 2020. nakon više od tri godine zabavljanja, pričalo se da je upravo A$AP uzrok njihovog rastanka, a sada je više nego jasno da je ovo veza koja ima potencijala da preraste u brak. 

Njih dvoje se već godinama druže, a čak su i sarađivali u nekoliko navrata – A$AP se pojavio u reklami za njenu liniju kozmetike Fenty Beauty, dok je Rihanna bila u spotu “Fashion Killa”.

Lista muškaraca koje je Rihanna stavila u “friendzone” dugačka je koliko i lista njenih hitova – Princ Harry, Travis Scott, i naravno Drake pokušavali su da osvoje njeno srce. Drake i A$AP su prijatelji, tako da se pitamo kako će kanadski reper ovo da podnese. 

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još