Ariana Grande objavila je vesti o veridbi - i pokazala impresivan prsten

Ariana Grande je imala vrlo produktivan karantin. Ne samo da je objavila novi album Positions, već je i najavila veridbu. Pevačica je dobre vesti podelila na svom Instagram profilu. Objavila je nekoliko fotografija sa verenikom, kao i slike impresivnog vereničkog prstena sa ogromnim dijamantom i biserima. Pre šest godina Grande je u intervjuu govorila o određenom porodičnom prstenu sa biserima, koji je bio veoma važan za njenog dedu, pa su obožavaoci sigurni da je biser u novom vereničkom prstenu potekao odatle - ali nema potvrde za ove informacije.

Verenik popularne pevačice je Dalton Gomez, agent za promet nekretninama. Sa pevačicom se zabavlja nešto manje od godinu dana - od januara 2020.

Izvor blizak paru, rekao je: „Ne mogu biti srećniji, toliko su uzbuđeni. Ovo je veoma srećno vreme za njih i njeni roditelji su oduševljeni “. Arianina mama je objavila tvit: „Veoma sam uzbuđena i želim dobrodošlicu Daltonu Gomezu u našu porodicu! Ariana, toliko volim tebe i Daltona! "

Pevačici su na veridbi čestitali i Kim Kardashian, Haley Bieber i menadžer pevačice Scooter Brown - napisali su komentare ispod objave na Instagramu.

Podsetimo, ovo pevačici nije prva veridba: 2018. godine bila je verena za komičara Petea Davidsona. Zbog prošlih negativnih iskustava, Grande je oklevala da li treba javno da se izjasni o svojoj novoj vezi.

Pročitaj još iz kategorije Poznati