Beyonce je objavila video koji pokazuje šta je obeležilo 2020. godinu

Beyonce se oprostila od 2020. godine sa 4-minutnim video zapisom o najvažnijim trenucima koje je doživela, poput saradnje i snimaka iz porodičnog života.

Snimak počinje odbrojavanjem do početka 2020. godine u Njujorku i uključuje akcione scene tokom pandemije Covid-19 njene dobrotvorne organizacije Bey Good.

Na snimku se takođe vidi Queen Bey kako vozi auto u kojem su blizanci Rumi (sa ružičastom mašnom u kosi) i Sir.

Dvoje dece je takođe poziralo u kreacijama koje je njihova poznata mama dizajnirala za adidas, kao deo saradnje sa sopstvenim brendom Ivy Park.

„2020. nas je razdvojila i ujedinila", napisala je u natpisu koji prati video. „Mnogi od nas nisu mogli da vide svoje najmilije i doživeli su mnoge gubitke, ali nas ujedinjuje naša humanost. Za mene je ova godina bila povod da slavim radost, da težim sreći i da živim s ljubavlju “.

Završavajući svoju poruku, Beyonce želi da njeni fanovi poštuju sebe i one koje vole. "Proslavite činjenicu da ste važna osoba koja doprinosi našoj divnoj zajednici. Neka nam bude bolja i svetlija 2021. godina".

Pre nekoliko dana zvezda je najavila da će preko svoje neprofitne organizacije donirati 5 hiljada dolara za 100 ljudi kojima preti opasnost od gubitka doma zbog pandemije. 

Pročitajte još

Pročitaj još