Poznati

Sve bivše ljubavi Kate Middleton

Pre nego što je našla svog princa (bukvalno), u njenom životu bilo je još nekoliko, prilično zgodnih mladića...

Ljubavna priča vojvode i vojvotkinje od Kembridža započela je 2003., još u njihovim studentskim danima. Sedam godina kasnije, 2010., kraljevski par objavio je svoju veridbu. No, kako se ne radi o klasičnoj priči iz bajke, Kate i William kratko su raskinuli 2007.godine, kada su odlučili da se viđaju i sa drugim ljudima…

Pa, ko su ti muškarci koji su osvajali srce buduće kraljice?

U periodu raskida sa princem, Kate je uplovila u vezu sa William-ovim prijateljem sa “Itona”, mladim baronom Henry Ropner-om. Međutim, ova veza je kratko potrajala, te prijateljstvo nije narušeno. Vojvode od Kembridža kasnije su bile i zvanice na Henry-evom venčanju sa plemkinjom Natashom Sinclair.

Iz ljubavne biografije u ovom periodu izdvaja se i Willem Marx, sa kojim je takođe kratko izlazila. No čini se da je ova veza ostala prijateljski jako snažna, jer je Marx bio jedan od gostiju na venčanju Kate i Williama. On je danas uspešan reporter i u srećnom je braku sa koleginicom.

Za razliku od ova dva momka, Harry Blakelock je čovek koji je ostavio snažan utisak na nju, za kog se priča da je bio njena prva ljubav ali i da joj je slomio srce, a njihova veza desila se 2001. godine.

Poslednja veza pre ulaska u bračne vode sa članom kraljevske porodice, Kate je imala još jednu vezu. U pitanju je advokat Rupert Finch, sa kojim je takođe ostala u dobrim odnosima, ali i prisustvovala sa svojim suprugom Rupertovom venčanju sa Lady Natasha Rufus Isaacs.

Kako Katine bivše ljubavi izgledaju, pogledajte u našoj galeriji. Ostavljamo vam da procenite sličnost između ovih zgodnih muškaraca.

Foto: Profimedia, Printscreen (Vimeo)

Priredila: T.M.

Pročitajte još