Poznati

Kakav potez, kakav pogled: Poljubac Oscara Isaaca i Jessice Chastain na crvenom tepihu koji je podigao buru na internetu (sa razlogom!)

Ako do sada niste bili sigurni kako strast izgleda, nakon ove scene ne samo da će vam sve biti jasno, već ćete uspeti i da je osetite preko svog ekrana...

Šanse da se na crvenom tepihu odigra još jedna ovakva scena puna strasti i šarmantnih pokreta jednog glumca, ravne su nuli. No, krenimo od početka: šta se tačno odigralo na usporenom videu u trajanju od 52 sekunde, koji je zaludeo svet?

Zvezde nove serije “Scenes from a Marriage”, Oscar Isaac i Jessica Chastain, prošetali su crvenim tepihom na venecijanskom Filmskom Festivalu povodom premijere ovog HBO show-a.

Blistajući u svojim besprekornim stajlinzima – Jessica je ponela dugu crvenu Atelier Versace haljinu, dok joj je dijamantska oglica krasila vrat, a Oscar u crnom Pradinom odelu – pozirali su fotoreporterima ovog događaja.

Dok je vatrena riđokosa glumicam odmarala ruku na ramenu svog kolege, on je iskoristio trenutak, naočigled svih prisutnih, da se divi njenim bicepsima, koje je potom senzualno i poljubio. Ovaj džentlmentski potez ne samo da je iznenadio i šarmirao Jessicu, već i čitav svet koji je ispratio ovu scenu.

Iako nas je strastvena scena između ovog dvojca u potpunosti ostavila bez daha (i sa ogromnom željom da se sve nađemo na mestu lepe glumice), između Jessice i Isaaca zapravo ne postoji ništa više od dugogodišnjeg prijateljstva. Poznanstvo im datira iz 2000-ih, još dok su zajedno studirali glumu. Takođe su se već jednom zajedno pojavili na filmskom platnu 2014. godine u krimi drami “A most violent year”.

Prešarmantan glumac je inače srećno oženjen sa Elvirom Liand, danskom filmskom režiserkom sa kojom ima dvoje dece. Jessica je, takođe, u braku sa modnim direktorom Gian Lucom Passi de Preposulo, koji su prošle godine dobili još jedno dete.

Ipak ovaj filmski dvojac ne može da porekne da među njima vlada odlično razumevanje i bezuslovno poverenje, kao i da se toliko dobro poznaju da umeju jedno drugome da pročitaju misli…

Foto: Profimedia

Videoclip: Instagram

Priredila: T. Mišović

 

Pročitajte još