Poznati

Gigi Hadid i Zayn Malik očekuju bebu

Gigi Hadid je trudna!

Prema TMZ-u, supermodel i njen dečko, muzičar Zayn Malik, očekuju bebu. Ovo će biti prvo dete i za zvezdu svetskih pista i za pevača.

“Porodični izvor” je rekao agenciji da je Gigi Hadid u 20. nedelji trudnoće, a pol bebe nije potvrđen. Insajder je takođe potvrdio vest za Entertainment Tonight, rekavši da su i porodice Hadid i Malik “prezadovoljne” vestima.

“Gigi i Zayn očekuju svoje prvo dete zajedno i par je vrlo uzbuđen!” rekao je izvor za ET. “Gigi je neko vreme čuvala tajnu ali je pre rođendana podelila ovu lepu vest sa prijateljima i rođacima”. Par je u vezi od 2015. godine. Nekoliko puta su prekidali vezu, ali njihova osećanja su jaka i par je ponovo obnovio romansu.

Supermodel je tokom vikenda proslavila svoj 25. rođendan i otkrila je u postu na Instagramu da je Malik bio sa njom na intimnoj zabavi na porodičnoj farmi u Pensilvaniji. U simpatičnom postu, Hadid je podelila fotografiju zajedno sa Malikom i njenom sestrom Bellom Hadid, dok je držala dva velika balona sa srebrnim brojem na kojima je pisalo “25.”

“Proslavila sam svoj 25. rođendan sa mojom karantinskom porodicom, koja je učinila ovaj dan tako posebnim za mene, uz svu ljubav koju sam osećala iz celog sveta! Hvala svima na porukama za rođendan”, ​​napisala je Hadid.

Hadid i Malik još uvek nisu javno potvrdili vest.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) onApr 25, 2020 at 5:49pm PDT

harpersbazaar.com/

Pročitajte još