Kako su izgledale zvezde na dodeli nagrada American Music Awards

Jennifer Lopez, Cara Delevingne i Paris Hilton nisu čekale Novu godinu - i došle su na American Music Awards u srebrnoj odeći!

Gosti American Music Awards odlučili su da ne čekaju praznike - i sada su pokazali svoje najsjajnije izglede. Očigledno, sećajući se da je sada svaki događaj, kako kažu, zlata vredan. To znači da uvek treba izgledati najbolje. Jennifer Lopez, Cara Delevingne, Dua Lipa i Paris Hilton izašle su na crveni tepih u odeći koja je blistala.

Lopez je izabrala crop top sa naglašenim ramenima i maksi suknju sa prorezom do samog kuka u srebrnom sjaju iz kolekcije Balmain za proleće/leto posvećenu osamdesetim godinama. Svoj izgled je dopunila „mokrim“ stajlingom i srebrnim sandalama.

Dua Lipa je izabrala još jednu senzacionalnu odevnu kombinaciji iz Versace kolekcije za sledeću sezonu. Došla je u beloj mini haljini ukrašenoj blistavim morskim zvezdama i srebrnim sandalama. Paris Hilton je takođe izabrala srebro i šljokice - ona je odlučila da ne menja sebe i svoj ustaljeni stil. Haljinu sa  šljokicama i naglašenim ramenima dopunila je klasičnim cipelama - takođe u metalik nijansi. Među gostima na crvenom tepihu bili su i Megan Fox, The Weeknd, Justin Bieber i Ciara.

Događaj American Music Awards održan je u Microsoft teatru u Los Anđelesu prošle nedelje. Dodeljene su nagrade za vodeće izvođače na američkoj muzičkoj sceni. Nagrada za najboljeg izvođača godine pripala je Taylor Swift, a za najboljeg novog izvođača izabrana je Doja Cat (izvođač viralnog TikTok hita "Say So"). Statuetu za „Saradnju godine“ dobili su Justin Bieber i Dan + Shay za zajedničku numeru „10,000 Hours“.

Sama ceremonija bila je jedan od retkih potpuno fizičkih događaja ove godine, sa punopravnim crvenim tepihom i umetničkim nastupima. Istina, sve je održano uz poštovanje svih mera bezbednosti. Učesnici su poštovali socijalnu distancu i morali su da nose maske ukoliko nisu na sceni.

Pročitaj još iz kategorije Poznati