Poznati

Mila Kunis i Ashton Kutcher iznajmiće svoju kuću preko AirBnb-a

Ralog je i više nego human.

Ako ste ikada sanjali da živite kao slavna ličnost, sada možete – barem na jednu noć.

Mila Kunis i Ashton Kutcher nude svoju gostinjsku kuću u Santa Barbari na Airbnb-u za jednodnevni boravak 19. avgusta. Zauzvrat, platforma za rezervacije daće donaciju Thorn-u, organizaciji posvećenoj borbi protiv seksualne eksploatacije dece.

Dok će samo jedna srećna porodica dobiti odmor u Kutcher-Kunis rezidenciji, gde će joj biti obezbeđeni obroci i doček od strane holivudskog para; zahvaljujući promo fotografijama, svet će moći da vidi unutrašnjost dvosobne kuće na plaži.

Vikendica od belog drveta spolja, unutra se bazira na nautičkoj paleti: svim nijansama okeansko plave boje, trošnom drvetu i pletenim korpama. Zadnji trem nudi jasan, prostran pogled na Pacifik, i dve Adirondack stolice na kojima možete uživati. U međuvremenu, prednji deo kuće gleda na planine Santa Inez. Mila i Ashton opisali su njihov dom kao mesto sa savršenom lokacijom – nekoliko minuta udaljen od centra grada, kao i nekoliko koraka od plaže.

Iako je nejasno ko je dizajner enterijera njihove gostinjske vikendice u Santa Barbari, jasno je da je porodica imala želju da se oseća, pa, kao kod kuće: dobro je opremljena i luksuzna – naravno (pogledajte samo tu potpuno opremljenu kuhinju), ali takođe i bez pretvaranja.

Slavni par je, zapravo, samo jedan – i poslednji za sada- u nizu poznatih lica koja su otvorila svoje domove za iznajmljivanje na Airbnb platformi. Da li ovo postaje zvanična stvar?

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Pročitajte još