Poznati

Najmodernije dame „plave krvi“ koje treba pratiti na Instagramu

U svetu Instagrama postoji mnogo ljudi koji mogu ponuditi stilsku inspiraciju: od dizajnera, stilista i modela do modnih blogera, poznatih ličnosti i fotografa koji fotografišu ulični stil. Na listu se dodaje još jedna kategorija: royals.

Stariji članovi kraljevske porodice (poput Kate Middleton, jordanske kraljice Ranie, španske kraljice Letizie mogu da koriste društvene mreže za promociju svojih inicijativa i projekata – a to ih naravno, ne čini manje elegantnim – međutim, postoje i one devojke „plave krvi“ koje rade – neke kao modeli – a njihovi nalozi na Instagramu nisu ništa drugo do lični profil putem kojeg dele snimke svog svakodnevnog života.

Od rođake princeze Diane, Lady Kitti Spencer, i Lady Amelie Vindsor, do unuke Edwarda Kenta ovo su najmoderniji „kraljevski“ Instagram nalozi koje možete pratiti:

Lady Kitty Spencer

Tridesetogodišnja rođaka princeze Diane, ćerke brata Earla Charles Spencera i bivše manekenke Victorie Lockwood, radi kao model od 2015. Nedavno su je Dolce & Gabbana proglasili za svog globalnog ambasadora, a pozirala je za razne modne editorijale sa komadima iz kolekcije kuće SS21.

 Lady Amelia Windsor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

Još jedna predstavnica britanske aristokratije koja ima karijeru u modelingu. Dvadesetpetogodišnja manekenka unuka je Edwarda Kenta, prvog rođaka kraljice Elizabete i 41. u redu za britanski tron. Sarađivala je sa kompanijama poput Dolce & Gabbana, Chanel, Azzedine Alaia, a takođe je radila kao modni urednik u Tatler-u.

Lady Violet Manners

Ćerka 11. vojvode i vojvotkinje od Rutlanda, Davida i Emme Manners. 27-godišnjakinja ima svoju firmu za odnose s javnošću i ranije je šetala pistom za Dolce & Gabbana. Ona je bliska prijateljica Kitty Spencer.

Lady Alice Manners

Druga od sestara Manners, 26-godišnja Alice, možda je poznata po slabostima ka zabavama, ali radi kao model i stilista. Fotografisali su je za kampanje Bare Minerals, Matthew Williamson i Ralph Lauren.

Lady Eliza Manners

Najmlađa od sestara Manner, 23-godišnja Eliza, umetničkog je duha: obožava pevanje, a želela je i da bude glumica. Trenutno radi kao dizajnerka enterijera.

Pauline Ducruet

Pauline (27) je drugo dete i najstarija ćerka princeze Stephanie od Monaka (iz braka sa Danielom Ducruetom). Šesnaesta je po redu za presto i studirala je modni dizajn u Njujorku. Praksu je obavljala u kompaniji Louis Vuitton, a sada ima svoj brend Alter.

Camille Gottlieb

Ova 22-godišnjakinja osnovala je neprofitnu organizaciju Be Safe Monaco po pitanjima koja se tiču bezbedne vožnje bez alkohola, dok je velika ljubiteljka životinja. Mnogo je onih koji kažu da izgleda kao njena lepa baka Grace Kelly.

Talita Natasha von Fürstenberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TVF (@tvf)

22-godišnja unuka Diane von Furstenberg (ćerka princa Aleksandra von Furstenberga) rano je bila uz svoju čuvenu baku dizajnerku i već je pokrenula omladinsku TVF liniju. Takođe je radila kao model, pozirajući za naslovnice.

Eleonore Von Habsburg

27-godišnjakinja svoje poreklo duguje dinastiji Hapsburg. Njen otac je Karlo Habsburški, koji nosi titulu austrijskog nadvojvode, dok je njena majka Francesca Tussen-Bornemisa. Studirala je u Londonu, dok je radila i kao model.

 Marija – Olimpija

Prvo dete i jedina ćerka, princa Pavla i Marie-Chantal, odrasla je u Londonu i studirala istoriju umetnosti, pozorište i fotografiju u Njujorku. Dvadesetčetvorogodišnja Olimpia pozirala je za razne poznate časopise, dok je učestvovala na reviji Dolce & Gabbana. Njen kum je princ Charles.

Pročitajte još