Naomi Campbell postala majka u 51. godini!

Iako za trudnoću niko nije znao, legendarna crna pantera je objavila sliku svoje novorođene ćerkice na Instagramu

Mediji su u utorak ostali u potpunom šoku - legendarna manekenka je postavila objavu na Instagramu na kojoj je sa pratiocima podelila potpuno neočekivane vesti. Trudnoću je vešto krila svih devet meseci, te su svi ostali bez teksta kada su videli post u kom je Naomi Campbell objavila da je postala majka. 

Na fotografiji se vidi kako u ruci drži majušna stopala, a ispod slike je napisala: "Ovo je mali blagoslov koji je baš mene izabrao da mu budem majka. Počastvovana sam što mi je ova nežna duša ušla u život i ne postoje reči kojima bih opisala vezu za ceo život koju delim sa tobom, anđele moj".

Detalji poput imena bebe ili oca su i dalje javnosti nepoznati, ali se čini da su njeni prijatelji bili upućeni nova dešavanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Među prvima se oglasio Mark Džejkobs, sa kojim je manekenka dizajnirala kolekciju majici sa printom, a on je svoje čestitke izrazio sledećim rečima: "Kakva radost! Bićeš divna majka!"

Inače, crna pantera je pre tri godine izjavila da želi decu, te da kada se sretne sa mališanima i sama se vrati u detinjstvo. Takođe je istakla da je odlučna u tome da se ostvari kao majka i da će se to sigurno desiti, jer je nauka, uprkos godinama na njenoj strani. Tada je rekla da ne želi da bude singl majka i da želi da otac bude uz nju i dete kada se trudnoća dogodi. Ko je srećnik koji će deliti roditeljsku ulogu sa najvećim supermodelom devedesetih, ostaje da se vidi.

U snimku ispod možete pogledati kako je Naomi izgledala sa bebom na D&G reviji 2004. 

(FOTO: profimedia.rs)

Pročitajte još

Pročitaj još