Poznati

Vivienne Westwood venčanica i mađarska svadba Barbare Palvin & Dylana Sprousea

Manekenka Barbara Palvin i glumac Dylan Sprouse su u braku!

Par se venčao prošle subote u nevestinoj rodnoj zemlji, Mađarskoj, na imanju njenih roditelja – Harlekin Birtok. Njihov plan je bio da mađarsko venčanje ostane intimno, dok bi veliku zabavu napravili u Kaliforniji ove jeseni.

Barbara i Dylan prvi put su se sreli pre oko šest godina, i do januara 2019. živeli su zajedno. Prošlog septembra podigli su novu lestvicu u svojoj vezi – veridbom. Kada je Dylan postavio čuveno pitanje, sestre Palvin odmah su krenule u akciju planiranja venčanja, s obzirom da imanje Barbarinih roditelja služi i kao mesto održavanja proslava u čijoj su organizaciji neretko učestvovale i Barbara i Anita.

Barbara je pažljivo razmotrila i svaki aspekt svoje venčanice, želeći da obuče nešto bezvremensko i klasično za ceremoniju. Vivienne Westwood poslužila joj je kao polazna tačka, a na kraju se odlučila za custom dizajn bez naramenica britanske modne kuće. Izbor nakita pao je na Tiffani & Co, čiji zlatar je kreirao ogrlicu inspirisanu 90-im, koja je savršeno upotpunila venčanicu.

Za drugu haljinu, Barbara je želela izgled moderne princeze u kom bi mogla da pleše celu noć. U tom maniru, odabrala je kraći stil sa ukrštenim trakama na leđima od Philosophy di Lorenzo Serafini.

Postoji i mađarska tradicija da posle ponoći mlada mora da nosi crvenu haljinu jer je postala žena – menyecske ruha, te je za ovaj običaj Barbara odabrala mađarski brend MERO, koji je kreirao senzualnu i vibrantnu mini haljinu.

Svoje izglede planirala je imajući u vidu Jimmy Choo cipele, koje su dizajnirane da odgovaraju bojama njenih haljina.

U međuvremenu, mladoženja je bio zgodan u svom crnom smokingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @barbaraonn

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još