Zvezde koje su imale uloge u spotovima muzičara

Titula „slavna ličnost“ može da znači nekoliko različitih stvari, od poznatog glumca ili komičara, do modela i svega između. Ali bez obzira na razliku u profesiji, poznate ličnosti imaju jednu zajedničku nit karijere: pojavljuju se u muzičkim spotovima - i to je zapravo češće nego što mislite.

Da li ste ikada gledali neke stare muzičke spotove i videli lice koje vam je nekako poznato? Iznenadićete se kada saznate da je mnoštvo naših omiljenih slavnih započelo karijeru u muzičkim spotovima poznatih muzičara, i uvek je super zabavno gledati ih i videti stvari koje možda niste primetili prvi put.

Velika imena poput Jennifer Lopez, pa čak i Katy Perry iskoristile su mogućnost da se pojave u muzičkim spotovima što im je pomoglo da se njihova imena stave na mapu budućih zvezda. Očigledno je da je učešće u takvim projektima uticalo na njihovu karijeru i pomoglo im da se afirmišu u industriji.

Bez obzira da li se radi o početku karijere ili svetski poznatim zvezdama koje daju malo „zvezdane snage“ i podrške malim bendovima, veliki broj poznatih ličnosti učinio je da zabavni muzički spotovi postanu nalik filmovima.

Izdvojili smo najbolje koje možete videti u galeriji fotografija.

foto:Youtube

Pročitajte još

Pročitaj još